Webinar ” Lean thuiswerken”

Beste LSSN Leden,

Thuiswerken is in deze tijd weer actueler dan ooit, waar we afgelopen zomer weer mondjesmaat op onze kantoren en werkplekken mochten verschijnen is de realiteit vandaag weer dat we veel vanachter ons scherm thuis doen. “Lean thuiswerken”  werd in de afgelopen ledenvergadering als mogelijk onderwerp geopperd en dat konden we met de huidige ontwikkelingen natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Webinar Lean Thuiswerken
Op 18 november 2020 organiseren we dan vanuit LSSN dan ook een Webinar over dit onderwerp, vanaf 14:45 zal er mogelijkheid tot “inloop in Zoom” zijn en om 15 uur zal het programma starten.
Natuurlijk zal er naast een introductie van het onderwerp voldoende mogelijkheid zijn tot netwerken en zullen we diverse breakouts organiseren om over een paar prikkelende stellingen mbt dit onderwerp te discussiëren. Onderstaand het voorlopige programma.

 

TijdOnderwerpWie
14.45Inloop in TeamsAllen
15.00Introductie Lean ThuiswerkenLSSN bestuur
15.30Break out sessiesAllen
16.30Afsluiting en evaluatieLSSN Bestuur
16.35NetwerkenAllen
17.15Einde  

Aanmelden via de site

We zien je graag verschijnen in deze webinar, aanmelden kan via de site (http://lssn.nl/site/index.php?levid_item=04). Als je het dan zelf even in je agenda zet dan krijg je van ons kort te voren een link naar de teams vergadering toegestuurd!